Architectenbureau

Jabery is het architectenbureau in Utrecht dat hedendaagse architectuur verenigt met innovatieve bouwtechnieken. Het bureau, opgericht door Babak Jabery (CV), werkt aan ruimtelijke ontwerpopgaves op verschillende schaalniveaus: van nieuwbouw tot herbestemming, van woningbouw tot utiliteitsbouw.

Jabery werkt met bouwkundige professionals.

De bouwsector is zeer dynamisch, met innovaties die elkaar steeds sneller opvolgen. Jabery is op de hoogte van de laatste bouwtechnische innovaties en past deze toe in het ontwerp. De ontwerpfase staat bij Jabery niet los van de uitvoering en we houden bij het ontwerpen altijd rekening met het bouwproces dat volgt. Ons team van bouwkundige professionals uit verschillende disciplines, zorgt voor een perfect eindresultaat.

We overtreffen uw verwachtingen.

De wensen en de verwachtingen van de opdrachtgever zijn voor de ontwerpers van Jabery de belangrijkste parameters tijdens de ontwerpfase. Voor ons is het verrichten van onderzoek en het opstellen van een grondige analyse een onmisbare start voor de realisatie van uw project. Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouwing of herbestemming? Dan overtreffen wij graag uw verwachtingen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Jabery.